Onze ICT-oplossingen

Vraagstukken analyseren we vanuit bedrijfskundig perspectief, waarna we de eventuele bijpassende ICT-oplossingen bepalen en desgewenst realiseren. Onze ICT-oplossingen bieden wij in de volgende vormen aan:

Als product

Bij deze vorm functioneren wij als softwareleverancier. U ontvangt een licentie voor een bepaalde ICT-oplossing en neemt zelf de verantwoordelijkheid voor het technisch beheer van die oplossing. Desgewenst helpen wij u met het inregelen van dat beheer.

Als dienst

Bij deze vorm functioneren wij als zogenaamde Application Service Provider, waarmee u een abonnement (DienstVerleningsOvereenkomst/ Service Level Agreement) sluit. Wij zorgen dat een bepaalde ICT-oplossing (Software As A Service) voor uw gebruikers op afstand beschikbaar is en nemen de verantwoordelijkheid voor het technisch beheer van die oplossing. Dat technisch beheer omvat onder andere het hosten, het actualiseren van software en hardware, het backuppen/ terugzetten van productiegegevens en het als servicedesk functioneren voor uw functioneel beheerder.